Annuleringen en retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per pakket, de tarieven vind je hieronder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via info@voltero.eu voltero.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Zodra we de bestelling hebben ontvangen, wordt deze getest in ons magazijn. Wij streven ernaar om retourzendingen binnen 14 dagen te verwerken.

Hoewel we ernaar streven om ervoor te zorgen dat elke bestelling volledig functioneel en compleet is, kan het voorkomen dat er problemen zijn met een product. Neem na ontvangst van het artikel zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk het gewenste product leveren.

Kosten bij annulering
Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, draagt hij alleen de kosten van terugzending. De kosten voor retourzendingen vind je hieronder:

tot 20 kg € 16,50
tot 75 kg € 49,50
tot 150 kg € 99,00
tot 300 kg € 238,00

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account