Betalingsmogelijkheden
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kunt u deze direct online afrekenen. We geven je graag een ruime keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. afhankelijk van uw wens of aankoop kiest u de gewenste betaalwijze.

We gebruiken Mollie als onze betalingsprovider. Mollie is de grootste betalingsprovider in Europa en biedt het beste beveiligings- en privacybeleid voor onze klanten. basic vind je wat informatie over Mollie.

Welke betaalmogelijkheden zijn er? afhankelijk van het land van herkomst kunnen wij u de volgende betaalmethoden aanbieden. Wij hebben alle betaalmogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Kies de betaalmethode die past bij jouw verleden.

- Stip betalen
- EPS Überweisung
- Giropay
- iDEAL
- Bankcontact
- Sofortbankieren
- Kredietkaart
- PayPal
- Meester
- Betrouwbaar
- Overschrijving

Veiligheid voorop bij MOLLIE
We nemen veiligheid uiterst serieus. Strenge veiligheidscontroles, veilige gegevensopslag, screening van medewerkers en overweging van alle beschikbare documentatie stellen ons in staat om de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van ons betalingsplatform te minimaliseren.

Ultieme gegevensbescherming
Alle gegevens die wij verwerken, die van jou en die van je klant, staan gegarandeerd op Nederlandse servers. En onze servers staan in streng beveiligde datacenters, beveiligd door ons gespecialiseerde NOC-team.

Veilige internetbetalingen
Wij voldoen volledig aan de richtlijnen van de Europese Bankautoriteit voor de veiligheid van internetbetalingen en staan permanent onder toezicht van De Nederlandsche Bank, DNB.

Financieel solide
Mollie is een winstgevend bedrijf en sinds onze start in 2004 waren we een van de eersten die succesvolle en veilige betalingen afhandelden. We voldoen aan en overtreffen de minimale solvabiliteitsvereisten met 300%.

3 verdedigingslinies
We zorgen ervoor dat onze interne processen worden gescreend en gecontroleerd via een Three Lines of Defence-model. Dit betekent dat we compliance- en auditfunctionarissen hebben aangesteld die de veiligheid en eenvoud van onze interne structuren waarborgen.

Raad van Toezicht
Mollie zet zich in voor duurzame groei. Om dit terug te dringen hebben we een onafhankelijke raad van commissarissen, bestaande uit senior ondernemers en financieel specialisten.

Versleutelde kaartgegevens
We zijn volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd, wat het beveiligingsniveau bewijst dat we bieden aan zowel handelaren als consumenten.

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account