Energie opslag

Actieve filters

Voltero PS50 uitbreidbare batterij

De Voltero PS50 is een uitbreidbare batterij die zorgt voor betrouwbare en duurzame energieopslag. Met een capaciteit van 50 kWh en de mogelijkheid tot uitbreiding biedt het een flexibele oplossing voor diverse energiebehoeften. Ideaal voor gebruik in combinatie met zonnepanelen of als noodstroomvoorziening.

  • +gift

Voltero PS30 Max uitbreidbare batterij

De Voltero PS30 Max Expandable Battery is een krachtige en uitbreidbare energieopslagoplossing met een capaciteit van 3,0 kWh. Deze batterij biedt betrouwbare energieopslag en is uitgerust met uitbreidingsmogelijkheden, waardoor het een flexibele keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Voltero PS24 Max uitbreidbare batterij

De Voltero PS24 Max Expandable Battery is een veelzijdige energieopslagoplossing ontworpen voor efficiëntie en schaalbaarheid. Met een capaciteit van 2,4 kWh en uitbreidbare opties biedt dit batterijsysteem betrouwbare en aanpasbare energieopslag voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ideaal voor wie op zoek is naar een krachtige maar flexibele oplossing voor het beheren van de energiebehoeften.

Voltero PS24 2200Wh zonnegenerator

Nooit meer vast komen te zitten thuis of op kantoor. Creëer je eigen mobiele kantoor op de camping, in de natuur of aan zee. Nu kun je zelf bepalen hoe, wanneer en waar je wilt spelen of werken met je notebook, tablet en telefoon zonder dat je zonder stroom komt te zitten. De batterijcapaciteit is 2.232Wh met LiFePo4 ingebouwde batterij met +3.500 levenscycli

  • +gift

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account