10 x Canadese 400W zonnepanelen full black + 10 x Enphase IQ8 + installatie

- 10 x Canadees zonnepaneel HiKu CS6R-400MS mono full black 25 jaar garantie
- 10 x Enphase micro-omvormer IQ8MIQ
- Installatiemateriaal
- Installatie
- Neem contact met ons op voor een gratis scan en prijsofferte

Webshop
10 x S400
8720828063729
0
Watt-vermogen
0
Jaren garantie
0
Efficiëntie

Canadian Solar is in 2001 opgericht in Canada en is een van 's werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Deze toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsche modules heeft talloze prijzen gewonnen en investeert aanzienlijk in R&D, wat blijkt uit zijn recordbrekende celefficiëntie en duizenden wereldwijde patenten.

In de afgelopen 21 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 67 GW aan hoogwaardige modules geleverd aan klanten in meer dan 160 landen over de hele wereld. De huidige productie omvat 17 fabrieken met een totale capaciteit van 16 GW.

Waarom Canadian Solar?

Voordelen Canadese zonnepanelen:

1. Uitstekende prijs-kwaliteitsbelofte: Canadian Solar staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsbelofte, die zorgt voor een balans tussen betaalbaarheid en hoogwaardige zonnepanelen.

2. Bedrijfswaarden: Canadian Solar neemt bestuursbeslissingen die in overeenstemming zijn met hun sociale normen en waarden, terwijl de focus op het milieu behouden blijft. Hun doel is duurzaamheid op lange termijn op alle gebieden.

3. Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf is actief in meer dan 24 verschillende landen verspreid over 6 continenten, met meer dan 9.000 werknemers die de activiteiten aansturen.

4. Meerdere certificeringen: Canadian Solar heeft verschillende certificeringen, waaronder ISO 17025, een unieke accreditatie die wordt toegekend aan het testlaboratorium van het bedrijf. Deze certificering illustreert de kwaliteit en competentie van het bedrijf.

5. Interne kwaliteitstesten: Canadian Solar heeft volledige controle over het productieproces van haar technologieën. Hierdoor kan het bedrijf de kwaliteit van zijn zonnepanelen, thuisbatterijen en omvormers nauwlettend volgen.

6. Verzekerde producten: Alle producten van Canadian Solar zijn verzekerd, wat ze uniek maakt in de zonnepanelenbranche. Dit zorgt ervoor dat alle garanties worden gedekt als het bedrijf niet aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen.

7. Geavanceerde technologie: Canadese zonnepanelen staan erom bekend uitzonderlijk goed te presteren in extreme omgevingen, zoals bergachtige of kustinstallaties. Veel van hun panelen zijn voorzien van celspanningsverlichtende technologie, waardoor een betrouwbare werking wordt gegarandeerd, zelfs tijdens hittegolven.

Waarom matchen we Canadese zonnepanelen met micro-omvormers van Enphase?

Heel simpele reden. In deze samenstelling kunnen wij beide systemen aanbieden met een ongekende garantietermijn van 25 jaar. Beide fabrikanten bieden een garantie van 25 jaar en dat maakt het op dit moment een onverslaanbare combinatie.

Wanneer we het energieopslagsysteem 10T van Enpahse toevoegen, hebben we een marktleidende oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom micro-omvormers?

1. Ondersteunt een breed scala aan zonnepanelen op de markt: Een opvallend kenmerk van de IQ8 is de mogelijkheid om met hogere ingangsstromen te werken, waardoor langere reeksen en minder schakelborden mogelijk zijn. Hierdoor is de micro-omvormer compatibel met de nieuwste zonnepanelen met grotere wafercellen, wat resulteert in kostenbesparingen en een vereenvoudigd installatieproces.

2. Geavanceerde bewakings- en besturingsmogelijkheden: de IQ8+ bevat Enphase's nieuwe Ensemble-technologie, die geavanceerde bewakings- en besturingsmogelijkheden biedt en real-time inzicht geeft in de systeemprestaties. Hierdoor kunnen installateurs en huiseigenaren snel problemen identificeren en oplossen, en nauwkeurigere voorspellingen doen over energieproductie en -verbruik. Een bijgewerkte versie 3.27.0 of hoger van de Installer-app is vereist voor inbedrijfstelling van de IQ8.

3. Hogere efficiëntie: Een ander belangrijk kenmerk van de IQ8+ is de hoge conversie-efficiëntie van maximaal 97,1%. Dit betekent dat de IQ8+ meer zonne-energie kan omzetten in bruikbare elektriciteit, wat resulteert in een hogere energieopbrengst voor zonnepanelen.

4. Compatibel met Enphase Encharge batterijopslagsysteem: Enphase IQ8+ ondersteunt ook net-interactieve en batterij-ready oplossingen. Het is compatibel met Enphase's Encharge-batterijopslagsystemen, waardoor huiseigenaren overtollige energie die door hun zonnestelsel wordt opgewekt, kunnen opslaan voor later gebruik. Installateurs moeten gecertificeerd zijn om Enphase Encharge-batterijopslagsystemen te installeren. Meer informatie over Enphase-training is beschikbaar.

5. Veiligheid: De Enphase IQ8+ micro-omvormer is ontworpen met het oog op veiligheid. Het is uitgebreid getest en voldoet aan de veiligheidsnormen. Het is echter belangrijk op te merken dat de Enphase IQ8+ niet uitwisselbaar kan worden gebruikt met micro-omvormers uit de IQ6 & IQ7-serie.

Al met al is de Enphase IQ8+ een krachtig en veelzijdig micro-omvormersysteem dat een breed scala aan functies en voordelen biedt voor zonne-energiesystemen. Met zijn hoge conversie-efficiëntie, geavanceerde bewakings- en controlemogelijkheden en compatibiliteit met batterijopslagsystemen, is de IQ8+ een uitstekende keuze voor huiseigenaren en installateurs die de prestaties en efficiëntie van hun zonnepanelen willen verbeteren.

Enphase IQ8M

Enphase micro-omvormers werken onafhankelijk van elkaar, waardoor de efficiëntie van elk afzonderlijk zonnepaneel wordt gemaximaliseerd. Met dit systeem heb je geen grote centrale omvormer meer nodig. In het geval van een storing identificeert en lost u het probleem direct op met alleen die specifieke micro-omvormer of paneel, in plaats van de hele installatie.

Enphase-gezant

Het "brein" van dit zonne-energiesysteem is de Enphase Envoy. Het communiceert continu met en bewaakt elke micro-omvormer in het systeem. De Envoy installeert automatisch software-updates op uw micro-omvormers, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zelfs onderhoud en beheer kan met dit systeem op afstand worden gedaan.

Enphase Enlighten-app

Door continu gegevens van elk paneel en uw energieverbruik te verzamelen, biedt de Enphase Enlighten-app met Envoy-S Metered u een uitgebreid overzicht van de status en productie van elk paneel, uw energieverbruik en tips over hoe u uw energieverbruik kunt verminderen. Als er een storing is aan het paneel, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld en lossen we het nog dezelfde dag op.

Laad energieopslag op

Om het Enphase systeem compleet te maken kun je het uitbreiden met de modulaire Enphase accu's. Hierdoor kunt u de overtollige energie die overdag is opgewekt maar niet wordt gebruikt, opslaan, zodat u deze 's avonds en' s ochtends kunt gebruiken wanneer de panelen geen elektriciteit produceren. Als u in de toekomst meer energie wilt opslaan, voegt u eenvoudig nieuwe batterijen toe aan het systeem.

Uitbreidbaar

Een uniek voordeel van Enphase is de uitbreidbaarheid van het systeem. U kunt het aantal zonnepanelen, omvormers of accu's in uw systeem in de loop der jaren geleidelijk uitbreiden. In een centraal omvormersysteem is de omvormer gedimensioneerd voor de totale stroomcapaciteit, terwijl bij Enphase elke micro-omvormer onafhankelijk werkt, wat flexibiliteit in systeemuitbreiding mogelijk maakt.

Betrouwbaarheid

Enphase is marktleider op het gebied van betrouwbaarheid. Het systeem is het minst storingsgevoelig gebleken in de markt. De micro-omvormers zijn IP67 gecertificeerd, dubbel geïsoleerd en corrosiebestendig. Hierdoor heeft u 25 jaar garantie op de omvormers.

Batterij opslag zonnepaneel

Er gebeurt veel op het gebied van energieverbruik en de salderingsregeling. Tot 2025 kunt u nog volop profiteren van de salderingsregeling. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling naar verwachting geleidelijk afgebouwd.

Een uitgebreide uitleg over salderen vindt u in een helder artikel van de Consumentenbond. Samengevat houdt netto meten in dat de geleverde energie wordt afgetrokken van de ontvangen energie.

Nieuw is dat sommige energieleveranciers het teruglevertarief sinds september 2022 hebben gewijzigd. Het teruglevertarief geldt als je meer stroom opwekt dan je verbruikt. Waar dit voorheen het reguliere elektriciteitstarief was (circa 56 cent per kWh), is dit door bedrijven als Essent, Oxxio en Eneco verlaagd naar 9 eurocent per kWh.

Energieopslag wordt interessanter

Opslagtechnologie is betaalbaarder geworden en heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt. Met extreem hoge energieprijzen wordt het opslaan en gebruiken van je eigen energie met de dag aantrekkelijker. Voltero Eindhoven kan uw nieuwe en bestaande installatie uitbreiden met geavanceerde batterijtechnologieën. Naast het eerder genoemde Enphase systeem kunt u ook kiezen voor het Solar Edge Storedge systeem met een Solar Edge installatie.

Wilt u een batterijsysteem toevoegen aan een bestaande installatie, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij nieuwe systemen kunnen wij dit opnemen in de offerte-aanvraag.

Product Comments

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account