Voltero de specialist in energieopslag!
Een zonnegenerator, powerstation of powerbank nodig? Dan bent u op de juiste plek!

Voltero is de plek voor al uw draagbare stroombehoeften. We bieden een breed scala aan powerbanks, oplossingen voor energieopslag en zonnepanelen. Ons assortiment is daarom makkelijk te vergelijken, zodat je altijd iets kunt vinden dat echt bij je past. Wij leveren voornamelijk direct uit voorraad. De voordelen? Snelle levering en de scherpste prijzen! Met onze uitgebreide kennis, enorme dosis enthousiasme en breed assortiment slagen we er altijd in om de perfecte zonnegenerator, powerstation of powerbank te leveren. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

De oorsprong van Voltero
Voltero is een jong en snelgroeiend bedrijf dat is opgericht in 2015. Sinds de start van ons bedrijf is het ons doel om elke dag een beetje beter te worden. Onze producten zijn het beste van het beste. We streven ernaar om de best mogelijke kwaliteit aan te bieden tegen redelijke en betaalbare prijzen. Voltero biedt producten voor het opladen van een smartphone of laptop, aan een stroomvoorziening in een camper, tent of boot, of een noodvoorziening voor thuis. We geven deskundig advies en onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Ontmoet het team

Ibrahim Ahmic
Operationeel manager

Ik ben verantwoordelijk voor het nemen van belangrijke beslissingen en het beheer van de algehele activiteiten en middelen van een bedrijf.

Elvis Sabanagic
Technisch adviseur

Ik bied het bedrijf technologische ondersteuning om efficiënter te werken door technologische oplossingen te implementeren.

Janis Zvilna
Specialist logistiek

Ik houd toezicht op de activiteiten van de toeleveringsketen, zoals inkoop, inventaris, transport en warehousing.

Edvin 
Social media specialist

Ik ben verantwoordelijk voor het creëren en publiceren van content op alle social media platforms om betrokkenheid te bereiken.

Rejhan Kavazbasic
RMA-specialist

Ik inspecteer geretourneerde producten en documenteer de problemen, houd een administratie bij en communiceer met de betrokken partijen.

Alex van Amersfort
IT specialist

Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en oplossen van problemen met de technologiesystemen die ons bedrijf gebruikt.

Conceptstore in Eindhoven

Onze Concept Store is gevestigd in Eindhoven (Nederland). Ontdek, test en vergelijk zonnepanelen, draagbare energiecentrales, powerbanks, laadregelaars en meer. In onze Concept Store helpen onze specialisten je met het maken van de juiste keuze. Zij beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en bijpassende accessoires. In onze Concept Store hebben we meer dan honderd verschillende producten voor je beschikbaar, die ook getest kunnen worden. We hebben niet alles op voorraad, maar we halen het artikel van uw keuze graag uit ons magazijn zodat u het later kunt ophalen. Of we kunnen uw bestelling rechtstreeks naar uw adres sturen.

Bedrijfscertificering & informatie:
Voltero BV is niet alleen gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige producten voor off-grid oplossingen.

We zijn namelijk ook NEN1010 en NEN3140 gecertificeerd. Dit betekent dat wij alle installaties met laagspanning (1 fase en 3 fase) wettelijk mogen controleren en controleren, meten en uitvoeren. Enkele voorbeelden zijn zonne-energie-installaties, opladers voor elektrische voertuigen, off- en on-grid-installaties voor energieopslag enz.

Laat het ons weten als u hulp nodig heeft met betrekking tot het gebruik en de installatie van onze producten.

Voltero BV
Kanaaldijk Noord 111
5642JA Eindhoven
Nederland

Telefoon: +31 (0)40 209 2323
e-mail: info@voltero.nl
BTW nummer: NL8625.91.387.B01
IBAN: NL86 INGB 0675 2570 85
KvK: 82752400

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account