De voordelen van het installeren van uw laadstation met Voltero

De veiligste en voordeligste manier om uw elektrische auto op te laden is met uw eigen laadpaal, die zowel thuis als op het werk geplaatst kan worden.

Installatie thuis
Kiest u voor een laadpaal met installatie, dan komt een gecertificeerde Voltero installateur bij u thuis en sluit de paal direct aan op de elektriciteitsmeter van uw woning. Ook plaatsen zij een aardlekschakelaar in uw meterkast om overbelasting te voorkomen. Vervolgens moet de installateur door de muur of vloer boren om de kabels van de meterkast naar het laadpunt te laten lopen. Tot slot plaatst de installateur het laadstation op de gewenste plek, maakt alle benodigde aansluitingen en test de laadoplossing om zeker te zijn dat deze gebruiksklaar is.

Installatie op het werk
Net als bij een thuisinstallatie komt een gecertificeerde Voltero installateur naar uw werkplek om de situatie te beoordelen alvorens verder te gaan met alle noodzakelijke stappen. Vaak kun je dezelfde dag nog gebruik maken van je nieuwe laadoplossing!

Installatiekosten
De installatiekosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand tussen het laadstation en de meterkast, de wijze van bevestiging van het laadstation, het aansluiten van het station op het netwerk en eventuele extra werkzaamheden. Aangezien elke situatie uniek is, is het moeilijk om een schatting te geven van de totale kosten zonder de specifieke behoeften van uw installatie te beoordelen.

Voordelen van installeren met Voltero
Uw laadstation laten installeren door een gecertificeerde Voltero installateur is de gemakkelijkste, veiligste en snelste manier om uw laadstation te gebruiken. Aangezien elektriciteit gevaarlijk kan zijn, raden we het ten zeerste aan

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account