Installatie van een laadstation

Het hebben van een eigen laadstation biedt een veilige en toegankelijke plek om uw voertuig op te laden. U kunt ervoor kiezen om het laadstation zelf te installeren of te laten installeren door een van onze gecertificeerde installateurs.

Een laadstation laten installeren

De veiligste en snelste manier is door ons een laadpaal te laten plaatsen. Neem contact met ons op voor een compleet pakket inclusief laadpaal en installatie. Een gecertificeerde installateur komt bij u thuis of op kantoor om uw laadpaal op te zetten. De installateur sluit het laadpunt direct aan op de elektriciteitsmeterkast in uw woning of bedrijfspand. U kunt uw laadstation snel, veilig en met een gerust hart gebruiken. Als u wilt dat wij bij u langskomen voor een assessment, neem dan contact met ons op via e-mail op info@voltero.eu voltero.eu.

Uw eigen laadstation installeren
Je kunt er ook voor kiezen om je eigen laadstation in te richten als je dat liever hebt. In dit geval koopt u alleen het laadstation/wallbox inclusief accessoires. Als je de laadoplossing zelf installeert, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het laadpunt een hoogspannings- en hoogstroominstallatie is, wat gevaarlijk kan zijn als je niet bekend bent met het proces.

Voor het installeren van de laadoplossing moeten kabels worden gelegd en aanpassingen worden gedaan aan de elektrische meterkast. Installeer de laadoplossing daarom alleen zelf als u weet wat u doet.

Meer informatie over het installeren van een laadstation
Heeft u vragen over het installeren van een laadpaal, dan beantwoordt Voltero graag uw vragen en voorziet u van een passend advies. Neem contact op met onze productspecialist via +31 (0) 40 209 2323 of stuur een e-mail naar info@voltero.eu voltero.eu.

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account