Veilig betalen met MOLLIE

We nemen veiligheid uiterst serieus. Door strenge beveiligingscontroles, veilige gegevensopslag, screening van medewerkers en naleving van alle beschikbare regelgeving kunnen we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van ons betalingsplatform waarborgen.

· PCI-DSS-niveau 1

· ISO 9001

· De Nederlandsche Bank

· ISO27001

Ultieme gegevensbescherming

Alle gegevens die wij verwerken, die van jou en die van je klant, staan gegarandeerd op Nederlandse servers. En onze servers staan in extreem goed beveiligde datacenters, bewaakt door ons gespecialiseerde NOC-team.

Veilige internetbetalingen
Wij voldoen volledig aan de richtlijnen van de Europese Bankautoriteit voor de veiligheid van internetbetalingen en staan permanent onder toezicht van De Nederlandsche Bank, DNB. Mollie staat ingeschreven in het register van betaalinstellingen van De Nederlandsche Bank.

Financieel solide
Mollie is een winstgevend, bootstrap bedrijf en we waren een van de eersten die met succes en veilig betalingen afhandelden sinds we in 2004 begonnen. We voldoen aan de minimale solvabiliteitsvereisten en overtreffen deze met 300%.

3 verdedigingslinies
We zorgen ervoor dat onze interne processen worden doorgelicht en beheerst door middel van een Three Lines of Defence-model. Dit betekent dat we onafhankelijke Compliance- en Auditfunctionarissen in dienst hebben die de veiligheid en efficiëntie van onze interne structuren waarborgen.

Raad van Toezicht
Mollie zet zich in voor het realiseren van duurzame groei. Om dit te waarborgen hebben we een onafhankelijke raad van commissarissen, bestaande uit senior ondernemers en financieel specialisten.

Versleutelde kaartgegevens
We zijn volledig PCI-DSS level 1-gecertificeerd, wat het beveiligingsniveau aangeeft dat we zowel handelaren als consumenten bieden.

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nog geen account?
Create an Account