Lijst van producten op merk Voltero

Actieve filters

Voltero PS50 uitbreidbare batterij

De Voltero PS50 is een uitbreidbare batterij die zorgt voor betrouwbare en duurzame energieopslag. Met een capaciteit van 50 kWh en de mogelijkheid tot uitbreiding biedt het een flexibele oplossing voor diverse energiebehoeften. Ideaal voor gebruik in combinatie met zonnepanelen of als noodstroomvoorziening.

  • +gift

Voltero S25 26800mAh PD 100W Powerbank / C65 65W GaN PD Power Adapter Bundle


Introductie van de Voltero S25 26800mAh PD 100W Powerbank en Voltero C65 65W GaN PD Power Adapter Bundel, de perfecte combinatie voor naadloze stroom- en oplaadoplossingen. Met dit dynamische duo hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij of het vinden van een stopcontact. Ervaar ongeëvenaard vermogen, razendsnel opladen en ongeëvenaard gemak met deze ultieme powerbundel.

  • Pakket

Voltero PS6 600Wh zonnegenerator

Nooit meer vast komen te zitten thuis of op kantoor. Creëer je eigen mobiele kantoor op de camping, in de natuur of aan zee. Nu kun je zelf bepalen hoe, wanneer en waar je wilt spelen of werken met je notebook, tablet en telefoon zonder dat je zonder stroom komt te zitten. De batterijcapaciteit is 595Wh met LiFePo4 ingebouwde batterij met +3.500 levenscycli

  • +gift